Radio Gemiva op locatie bij Dolfijn Vakanties

Radio Gemiva is een van de grootste radiostation van Gemiva en is overal online te beluisteren. Vanaf oktober 2018 is de zender ‘in de lucht’ gegaan. De radio crew zendt iedere woensdag en vrijdag ‘live’ uit vanuit een professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. Er is een ochtend- en een middaguitzending.

De radioprogramma’s worden gemaakt door cliënten die dol zijn op muziek en het leuk vinden om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren.

Stichting Dolfijn Vakanties begeleide vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking, bestaat 25 jaar! Om dat te vieren zond Radio Gemiva afgelopen woensdag 18 januari 2023 van 10.00 uur tot 15.00 uur live uit vanuit het Dolfijn-gebouw in Wateringen, waarbij Juraini Ferary (29) als de radio deelnemer hier ook aan deel maakte en zorgde dat de artikel in Radio Gemiva App komt te staan en voor de huis-aan-huiskranten. Met vrolijke vakantie muziek, interviews met o.a. medewerkers en vrijwilligers van Dolfijn én een leuke prijsvraag waarmee je een gave Dolfijn-reistas konden winnen!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.