Juraini Radio |Omroep Juraini houdt een nieuwjaarsreceptie

Juraini heeft een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan. Hij runt een van de grootste Nederlands Publieke Radiostation, genaamd Juraini Radio met een eigen omroep op YouTube, het is eigenlijk bestemd tot een jongerenzender voor jongeren, jongvolwassenen, maar ook volwassenen.

Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking, waar zijn radiozender vernoemd is, houdt op zaterdag 28 januari 2023 en wel om 14.00 uur tot 17.00 uur zijn allereerste nieuwjaarsreceptie bij Cocktailbar Luna aan de Markt 69 in Delft. Deze avond vieren we dat het nieuwe jaar al begonnen is!Je kan deze avond op de foto met Juraini van Juraini Radio |Omroep Juraini en fractievoorzitter; Sivan Mauf van de politieke partij; D66.
Daarbij zijn hapjes en drankjes wel helaas voor eigen rekening!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.