Willeke Alberti besluit om bij Juraini Ferary koffie te drinken

Afgelopen week van eind januari 2023 werd het bekend dat Juraini een eigen speciale huiskamercafé runt met zijn verstandelijke beperking op Landgoed Craeyenburch aan de Brasserskade 4 en afdeling De Doelen 11 in Nootdorp.

Waarbij NL&ZO een doel heeft om nieuwe mensen te ontmoeten en bijpraten met Juraini of andere en samen met elkaar koffie drinken. Op die dag zelf ontvingen alle bekende BN’ers een uitnodiging om een keer bij Juraini op de koffie te komen.

Afgelopen woensdag rond 09.30 uur (Onderweg naar de dagbesteding Radio Gemiva) belde niemand minder dan Willeke Alberti naar Juraini om te vertellen dat Willeke een keer op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp langs wilt komen om te koffie te komen bij Juraini, maar dit kan pas na zijn volle drukke agenda.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.