Het gaat niet goed met Juraini Radio: De luistercijfers zijn heel laag gegaan

Juraini Radio |Omroep Juraini is een van de grootste Nederlands Publieke Radiostation met een eigen 24 uurs non stop omroep via YouTube, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en andere steden of landen.

Vanaf 2 maart 2020 is de zender ‘in de lucht’ gegaan en vanuit verschillende dorpen/steden en landen maken wij wereldwijd heel veel mensen blij met onze urban, latin, latijns-muziek en bachata.

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en is in het bijzonder opgezet door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking om jongeren uit de randstad te bereiken.

Aan het begin hebben we met trots 170 bezoekers en luisteraars oftewel 190 in Amsterdam gehad. De laatste tijd zijn de luistercijfers van Amsterdam naar 38 gegaan en Delft met 7 luisteraars. Iedere ochtend wordt het bijgewerkt, aldus; de webhosting van Juraini Radio |Omroep Juraini.

Per 2019-2020 heeft Juraini een vriend ontmoet, genaamd; Renzo. Wat we nu gaan doen is dat Juraini Radio |Omroep Juraini een eigen poster in verschillende dorpen en steden krijgt, maar ook misschien wel in Midden-Delfland, Rijswijk-Sion, Pijnacker-Nootdorp, Den Haag, Westland en Zoetermeer.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.