Coco&Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Het Brabantse premium chocolademerk Coco & Sebas neemt 16 winkels van Leonidas over die onlangs failliet verklaard werd. Daarmee groeit de Brabantse chocolade verkoper in een klap van 8 naar 24 vestigingen. Het gaat om een doorstart van ten minste zestien van in totaal twintig Leonidas-winkels, die onder meer gevestigd zijn op Schiphol, vier grote NS-stations en in The Mall of The Netherlands, en in de binnensteden van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Nijmegen en Eindhoven.

Nu wilt Juraini Ferary met zijn verstandelijke beperking bij Leonidas zijn koffiezaak, genaamd; NL&ZO in Delft runnen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.