Juraini Ferary heeft regelmatig contact met Willeke Alberti

Juraini Ferary is 29 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking niet in de weg laat staan. Hij runt sinds 2 maart 2020 zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio. Dit is een Nederlands Publieke Radiostation met een eigen omroep op YouTube.

Per eind januari 2023 heeft Juraini regelmatig contact met niemand minder dan de bekende Willeke Alberti, zo mag Juraini, als het rustiger is voor Willeke, naar Willeke z’n huis op bezoek komen, om op te koffie te gaan, zo wenst Juraini ook om Johnny de Mol even te zien en Willeke z’n dochter; Danielle van ‘T Schip en de kleindochter; Estelle van ‘T Schip.

Daarnaast is het ook nog niet zeker dat Willeke Alberti op Landgoed Craeyenburch aan de Brasserskade 4 in Nootdorp komt, want we weten niet of Willeke geld gaat vragen, zoals; eerder bekend.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.