Juraini Ferary krijgt een eigen documentaire op televisie, waardoor vlog verdwijnt

Afgelopen jaar en in de maand was bekend dat Monica Geuze zou gaan stoppen met zijn vlog, waardoor 29-jarige verstandelijke beperkte Juraini Ferary (Radio DJ) zijn vlog zal overnemen. Nu dat Ferary zijn eigen documentaire krijgt op de televisiewereld, gaat de Juraini Vlog ook weer verdwijnen.

Daarnaast heeft Renzo (maatje/assistent) bedrag van 5000 euro aangevraagd om dit op te kunnen zetten.

In de documentaire zal Juraini zijn biografie woord houden en zult Renzo, Juraini volgen bij de verschillende horeca plekken.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.