Wereld Radiodag 2023

Het is vandaag Wereld Radiodag. Tijdens deze dag beluister je 24 uur per dag en 7 dagen per week, net als normaal, non stop naar Juraini Radio. Het thema van de 2e editie van Wereld Radiodag is ook Radio en Vrede.

Waarbij Juraini Radio |Omroep Juraini een van de grootste Nederlands Publieke Radiostation is met een eigen 24 uurs non stop omroep via YouTube, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en andere steden of landen.
Vanaf 2 maart 2020 is de zender ‘in de lucht’ gegaan en vanuit verschillende dorpen/steden en landen maken wij wereldwijd heel veel mensen blij met onze urban, latin, latijns-muziek en bachata.

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en is in het bijzonder opgezet door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking om jongeren uit de randstad te bereiken.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.