Juraini reageert niet eens te zijn met de nieuw servicegebouw op Craeyenburch

Afgelopen januari 2023 werd er bekend op intranet (pagina voor medewerkers binnen Ipse de Bruggen) dat in 2021 vijf personen de opdracht had gekregen om zich bezig te gaan houden met het nieuw ontwerp Expertisecentrum en Servicegebouw (Hoofdgebouw/Servicepunt) op Landgoed Craeyenburch. Het huidige gebouw is verouderd en gedateerd, van daaruit groeide de wens voor een nieuwbouw.

Per ingang van februari 2023 reageert Juraini als een cliënt van Ipse de Bruggen en bewoner van De Doelen 11 op Landgoed Craeyenburch zelf om NIET EENS te zijn naar Diana Nietveld (parkmanager), hij reageerde verder gelukkig niet heel super boos meer te zijn, zeer veranderd dan verleden tijd. Hij wilde alleen een Parkpaviljoen, genaamd; Craeyenburch met daarin Receptie/Servicepunt, Lunchcafé De Kombuis, Restaurant, Juraini Radio (onder leiding van Jasper Davidson) met Ipse de Bruggen TV/Knots Radio en TV, misschien ook wel met een bruine kroeg en een supermarkt.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.