Juraini werkt aan zijn eigen gelijknamig radiostation op TV of een regiokomedie serie

Per half februari 2023 had Juraini een programma idee om aan zijn eigen jongeren, jongvolwassen serie te werken. Hij had een idee om een gelijknamig radiostation op TV op te zetten, dat gerund wordt door Juraini Ferary. Het is de opvolger van Kanaal 13 in 1983 en 1984. Daarnaast heeft Juraini een speciale huiskamercafé op Landgoed Craeyenburch aan de Brasserskade 4 in Nootdorp en woon op afdeling De Doelen 11, waar andere mensen met een verstandelijke beperking ook wonen in kleine groepen. Hier is mogelijkheid voor Juraini om met samen wat te gaan drinken.

Ook had Juraini een programma idee voor een eigen regio komedieserie en het gaat over een jongen uit Delft die een eenvoudige leven leidt en in een Bierfabriek Delft en bij Cocktailbar Luna. Door een bizar voorval lopen hun verschillende levens van de een op de andere dag dwars door elkaar heen, en dat levert hilarische situaties op.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.