Nieuw in Delft: bij Paradijs Corner kun je Turkse broodjes voor ontbijt én lunch halen

Misschien is het je al opgevallen, Ya! Streetfood is weg bij de Paradijspoort. Paradijs Corner is er in de plaats voor terug gekomen. “De vorige eigenaar moest weg omdat hij het financieel niet redde hier”, vertelt nieuwe mede-eigenaar Oktay.

Bij Paradijs Corner kun je terecht voor lekker Turks ontbijt en lunch. “Ik heb twee keukenprinsessen die alles met liefde klaarmaken”, zegt Oktay trots. Hij vertelt ons dat hij meer panden in Delft heeft. “De telefoonwinkel Oki Doki en tegenover, aan de Molslaan, zijn ook van mij.”

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.