Nog op navraag dat de verschillende museum foto van Juraini Radio ophangen

Juraini Radio |Omroep Juraini is een van de grootste Nederlands Publieke Radiostation met een eigen 24 uurs non stop omroep via YouTube, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en andere steden of landen.

Nog op navraag van verschillende musea gaat de museum een portret ophangen van Juraini Radio of een beeld maken van Juraini, aldus; heeft Juraini dit zelf ingediend. ”Het zou super tof zijn als bezoekers van de verschillende musea straks naar Juraini kijkt. Het museum wil niet dat de muur dan leeg is.

Ze zeggen dat iedereen kans maakt om in het museum te komen. Dat kan niet alleen met foto’s, maar ook tekeningen en breiwerk, maar ook met een hamburger.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.