De Juraini Radio |Omroep Juraini-app downloaden: zo doe je dat

Jullie hebben er lang op moeten wachten… net als Juraini, maar… Dankzij de website van Hart van Nederland mogen jullie ook ein-de-lijk vertellen dat de app van Juraini Radio |Omroep Juraini niet te vinden is in de appstore, maar niet getreurd, de app is namelijk wel ergens anders te vinden. Zo download je de Juraini Radio |Omroep Juraini-app op iOS of Android.

Juraini Radio |Omroep Juraini vastmaken aan je homescreen op iOS

  • Open je browser (Safari) en ga naar omroepjuraini.nl
  • Tik onderin je taakbalk op het middelste icoon met het vierkantje en pijltje
  • Tik op de optie ‘Zet op beginscherm’
  • Tik in de rechterbovenhoek op ‘Voeg toe’

Juraini Radio |Omroep Juraini-app installeren op Android

  • Open je browser (Chrome) en ga naar omroepjuraini.nl
  • Tik op de drie puntjes rechts bovenin je scherm
  • Tik op de optie ‘App installeren’
  • Tik op ‘Installeren’

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.