Juraini Ferary zet zich in voor mensen met een beperking bij Van der Valk Hotel

Per 14 maart 2023 komt Juraini Ferary graag met Van der Valk Hotel in contact voor eventueel een samenwerking, zo wilt hij dat er bijvoorbeeld Van der Valk Hotel of de vakantieparken van Roompot of Droomparken of Center Parcs een dagbesteding wordt voor mensen met een verstandelijke beperking, dat mensen met een verstandelijke beperking, onder begeleiding in verschillende hotels werken of vakantieparken. Het moet hierbij een werk-leerproject zijn. Om 15.30 uur is er een kennismaking tussen Juraini als de zogeheten dagbestedings makelaar en de HR-manager van Van der Valk Hotel.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.