Waar Talpa de stekker uit trekt van talkshow HLF8, begint Juraini met De Raini Show

Afgelopen maart 2023 werd bekend dat Talpa Network de stekker uit trekt van talkshow HLF8 vanwege de kijkcijfer die omlaag zijn gegaan, maar er komt wat nieuws voor terug, hou je vast; De Raini Show. Ja, het is echt waar! De Raini Show is elke maandag om 19.00-22.00 uur een Nederlandse praatprogramma die sinds april 2023 via stream op afstand wordt uitgezonden op YouTube van Omroep Juraini en met een radioprogramma van Juraini Radio.
De presentatie is in handen van Juraini Ferary en Dylan Bijl, waar beide een verstandelijke beperking hebben.

Daarnaast zijn er soms interviews te zien met beroemdheden, politici

De Raini Show wordt geproduceerd door Juraini TV Produkties uit Nootdorp. Het programma wordt vanuit huis opgenomen bij Ipse de Bruggen op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.