Een ‘coppie’ koffie met de politie kwam op locatie bij Juraini

Zoals jullie al eerder in huis-aan-huis kranten, radio/tv of op de politiewebsite gelezen hebben, gaat de politie ook met de tijd mee en rijdt de politie met een grote vraagteken elke week of maand met een mobiele koffiebar.

Op deze manier wil de politie op een laagdrempelige manier onder het genot van een ‘coppie’ koffie of thee in contact komen met inwoners.

Waar afgelopen dinsdag 21 maart 2023 coppie koffie met de politie bij Ipse de Bruggen op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp stopte oftewel waar meneer Ferary regelmatig in contact met de politie komt, om te vragen dat de wijkagent regelmatig bij Juraini zomaar op de koffie mag komen en dat het ook nog mogelijk is en er kwamen twee leuke wijkagenten.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.