Delft kleurt oranje tijdens Koningsmarkt 2023

DELFT – Op donderdag 27 april 2023 kleurt de binnenstad van Delft oranje en vieren wij met elkaar Koningsdag. Ook dit jaar organiseren De Marktmeesters de Koningsmarkt. De Koningsmarkt vindt plaats tussen 09.00 uur en 20.00 uur.

Op de Koningsmarkt kunnen bezoekers langs bij Popi Food & Drinks en NL&ZO aan de Brabantse Turfmarkt 69 gaan voor een overheerlijk sate van de BBQ en een betaalbare koffie van NL&ZO, die door Juraini Ferary gerund wordt. Daarnaast kun je ook bij House Of Frites aan de Jacob Gerritstraat 4 terecht voor een biologische overheerlijke zoete of normale aardappelen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.