Juraini naar het Mediapark Hilversum

Afgelopen maandag 6 maart 2023 heeft Juraini (29) met een verstandelijke beperking een videogesprek gehad met een recruiter van AVROTROS. Hier is uitgekomen dat er mogelijk een werkervaringsplek voor hem komt en wordt verder begeleidt door de mensen op het Mediapark in Hilversum (bij goedkeuring van moeder en de begeleiders). Jaap van Sandijk als radiocoach van Radio Gemiva merkt wel dat AVROTROS dit serieus neemt, waar later ook per mail KRO & NCRV.

Afgelopen woensdag 29 maart 2023 heeft Juraini, (onder begeleiding van de radiocoach), een vooroverleg met als afsluiting een borrel bij Beeld & Geluid in Hilversum over de live uitzending op aanstaande oktober 2023, waar Juraini Radio daar hopelijk drie dagen gaat draaien en Radio Gemiva op woensdag en vrijdag. Daarna wordt Juraini verwacht bij Beeld & Geluid in Hilversum voor een sollicitatiegesprek met de AVROTROS en KRO & NCRV.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.