Juraini op bezoek bij de burgemeester ven Delft

Afgelopen vrijdag 24 maart 2023 had niemand minder dan de Radio DJ, Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking van Juraini Radio |Omroep Juraini een radio interview met de burgemeester van Delft, genaamd; Marja van Bijsterveldt. Hier heeft Juraini gevraagd voor een Landelijke intocht van Sinterklaas in Delft, waar helaas geen Landelijke intocht van Sinterklaas in Delft komt, dit ivm met de vele financieel bedrag en dat heeft de gemeente niet. Het leek Juraini en de burgemeester van Delft; Marja van Bijsterveldt wel een superleuk idee als Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima en hun gezin koningsdag in Delft komt vieren. Daarnaast komt er wel in het binnenstad van Delft vele planten en bloemen om Delft wat gezelliger te maken, want dat heeft Juraini aangevraagd en zal zo spoedig mogelijk overlegd worden.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.