De Raini Show vervangt HLF8

De talkshow HLF8 op SBS6 stopt per april 2023 na vier tv-seizoenen. Volgens Talpa, het bedrijf achter het programma, is dit besluit het gevolg van “ongewenste resultaten”.

HLF8 was in de zomer van 2021 voor het eerst te zien. In eerste instantie werd het programma alleen door Johnny de Mol gepresenteerd en was Hélène Hendriks de vaste invalster.

Per ingang van april 2023 komt Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking, die hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan en met zijn eigen 24 uurs non stop radiostation. Dit wordt elke maandagavond om 19.00-22.00 uur een Nederlands praatprogramma die sinds april 2023 via stream op afstand wordt uitgezonden op de YouTube kanaal van Omroep Juraini en met een radioprogramma van Juraini Radio, waar HLF8 zal gaan vervallen.

De presentatie is in handen van Juraini Ferary, naar wie het programma ook vernoemd is, waar hij De Raini Show samen doet met Dylan Bijl.

Daarnaast zijn er soms interviews te zien met beroemdheden van Omroep Juraini, politicus.

De Raini Show werd geproduceerd door Juraini TV uit Nootdorp. Het programma word zelf vanuit huis opgenomen bij Ipse de Bruggen op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.