Nog navraag gaat de minister Kuipers akkoord met de interview met Omroep Juraini

Afgelopen maanden van 2023 had Juraini namens zijn eigen Nederlands Publieke Radiostation, genaamd; Juraini Radio met een eigen omroep van Omroep Juraini met een verstandelijke beperking een interview ingediend om minister Kuipers te gaan interviewen. Nu zijn we zover! Dat nu alles gefixt is. Juraini Radio zit straks in de abtswoning van ministerie-president. Voor Juraini Radio |Omroep Juraini is het een ontvangstcentrum van de regering en Juraini Radio |Omroep Juraini.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.