Nog op navraag is de documentaire over Juraini in de maak

Juraini Ferary (29) met zijn verstandelijke beperking laat een documentaire over zijn leven maken, dat laat Juraini zelf aan de NTR weten, waar wij als Juraini Ferary Diensten een aantal regisseurs en producenten voor nodig hebben.

Onder andere Leo Rontberg van RODI Media ZH/Delft op Zondag, Rene Baggerman van BEX Beveiliging in Den Haag, Gino van Hanswijk van cocktailbar Luna in Delft en Jaap van Sandijk van Radio Gemiva in Zoeterwoude maken hier zijn opwachting in de documentaire.

Vanessa Dobbe, die zeer positief is geworden laat elke keer weer aan Juraini weten dat ze super knap vindt wat Juraini ook allemaal onderneemt en met zijn radiostation door zijn eigen verstandelijke beperking.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.