Juraini Radio trekt een mijlpaal met 5.189 bezoekers

Juraini Radio |Omroep Juraini heeft afgelopen week 5.189 bezoekers bereikt op de website van de radio-omroep. Juraini en samen met Vanessa Dobbe zijn enorm trots op het bereiken van deze mijlpaal. Ook zijn we ontzettend blij dat zoveel mensen geïnteresseerd die naar Juraini Radio luisteren en wat Juraini Radio als urban, latin en latijns-muziek te bieden hebben. We willen graag onze radio-omroep vergroten en bekendbaar maken. We zullen blijven werken aan onze radio-omroep met onze luisteraars.

Duizendmaal dank voor het volgen, liken en delen. Op naar de volgende duizend volgers!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.