Burgemeester Henri Lenferink werd door Omroep Juraini en Radio Gemiva geïnterviewd

Afgelopen woensdag 19 april 2023 werd niemand minder dan burgemeester van Leiden, genaamd; Henri Lenferink geïnterviewd op Omroep Juraini en op Radio Gemiva. Heb je de livestream gemist? Bekijk het dan terug op de YouTube kanaal van Omroep Juraini.

Juraini Ferary heeft een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan.Omroep Juraini is een van de grootste omroep op YouTube en Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt. Juraini laat zien dat hij dol is op muziek en waar muziek mensen verbindt.

Hij maakt daarnaast zijn eigen playlists, bedient de muziekcomputer en interviewt gasten. Juraini zendt live uit via zijn eigen studio/slaapkamer van de woonvoorziening Craeyenburch in Nootdorp.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.