De Hartekamp Groep in Heemstede bestaat 70 jaar

De Hartekamp Groep bestaat dit jaar 70 jaar! De Hartekamp Groep biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking op het gebied van wonen, werken, leren en ondersteunen. We zijn er voor mensen van alle leeftijden en proberen elke zorgvraag zo passend mogelijk te beantwoorden.

In 1953 kochten de broeders Penitenten het landgoed Hartekamp voor 330.000 gulden. Er waren 8 broeders die voor 62 mannelijke cliënten met een verstandelijke beperking zorgden. Zwakzinnigen werden zij genoemd. Er is in 70 jaar veel veranderd.

In 1962 werden de eerste paviljoens gebouwd en langzaam maar zeker groeide de Hartekamp Groep uit tot een veelzijdige zorgaanbieder in de regio Kennemerland met meer dan veertig locaties, een grote verscheidenheid aan cliënten en zeer deskundige medewerkers.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.