15 jaar Ipse de Bruggen: Juraini Ferary complimenteert z’n eigen

Ipse de Bruggen biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit jaar bestaat Ipse de Bruggen precies 15 jaar. Dat betekent meer dan 115 jaar ervaring in de zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Samen maken we ons iedere dag sterk voor goede zorg. En dat vieren we, het hele jaar door!

Dit jaar is het een mooi moment om elkaar eens extra in het zonnetje te zetten. Dit doen we door middel van een complimentenactie. 

Ik geef een complimenten door… 

Juraini Radio |Omroep Juraini is een van de grootste Nederlands Publieke Radiostation met een eigen 24 uurs non-stop omroep via YouTube voor en door de hele inwoners van heel Nederland en Buitenland te beluisteren. We zijn voor iedereen overal online te beluisteren en is ook een belangrijk onderdeel van Juraini Radio Groep. K geef daarom een compliment aan mezelf, want k zie dat steeds meer mensen naar Juraini Radio luisteren, niet alleen in andere dorpen/steden, maar ook in Delft, Rijswijk, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Den Haag, Westland, Leiden, Vlaardingen, Zoetermeer.

Vanaf 2 maart 2020 is de zender ‘in de lucht’ gegaan en vanuit verschillende dorpen/steden en landen maken wij wereldwijd heel veel mensen blij met onze urban, latin, latijns-muziek en bachata.

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en is in het bijzonder opgezet door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan en om iedereen uit de randstad te bereiken.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.