Juraini luistert zelf niet meer naar Juraini Radio |Omroep Juraini

Afgelopen vrijdag 12 mei 2023 vierden Het Westerhonk, een woonzorgpark van ´s Heeren Loo, waar al ruim 550 mensen met en zonder verstandelijke beperking wonen de Dag van de Zorg. Die dag werd dus ook ´radio Westerhonk´ gelanceerd. Radio Westerhonk is de nieuwe internetradiozender van ’s Heeren Loo woonzorgpark Het Westerhonk, toen dit internetradiozender in de lucht ging. Luister Juraini niet meer naar zijn eigen internetradio, genaamd; Juraini Radio die overal online te beluisteren, maar naar Radio Westerhonk en per 2021-2022 heeft Juraini Radio al ruim 5.341 bezoekers.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.