Binnenkort ook een eigen bodycam voor Juraini Ferary

Binnenkort zal Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking ook een bodycam dragen. In 2012 heeft Ferary wel eens te maken gehad met zomaar een mishandeling en wel voor niks. De kleine draagbare camera is er om de veiligheid van Juraini te vergroten.

Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking toon de bodycam die op zijn t-shirt of trui zit. De camera kan films en fotoś maken, maar dat gebeurt alleen als Juraini vindt dat er een onveilige situatie ontstaat, ́ ́ meldt Rene Baggerman als hoofd Beveiliger van Juraini weten ́ ́Door het maken van beelden is het namelijk achteraf mogelijk om incidenten goed te onderzoeken. Soms is dat helaas nodig.´´

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.