Juraini Ferary heeft sinds 2 maart 2020 zijn eigen radioprogramma: ‘Het is mijn passie’

24 uur en 7 dagen per week plaatjes draaien. De 29-jarige Juraini Ferary met een verstandelijke beperking maakt sinds 2 maart 2020 zijn eigen non-stop radioprogramma vanaf zijn slaapkamer op Landgoed Craeyenburch.

Met alleen zijn playlists draait hij zijn show aan elkaar. Hij is 24 uur en dagen per week te horen op Juraini Radio |Omroep Juraini
Juraini Ferary (29) met zijn verstandelijke beperking hoopt dat hij later een eigen radioprogramma krijgt op de landelijke radio. Zodat nog veel meer mensen naar hem kunnen luisteren.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.