OMG: Juraini Radio trekt een mijlpaal met 5.381 bezoekers

Juraini Radio |Omroep Juraini heeft afgelopen week 5.381 bezoekers bereikt op de website van de radio-omroep. Juraini samen met Vanessa Dobbe zijn enorm trots op het bereiken van deze mijlpaal. Ook zijn we ontzettend blij dat zoveel mensen geïnteresseerd die naar Juraini Radio luisteren en wij brengen 24 uur per dag, 7 dagen per week gezelligheid en de allerbeste urban muziek, latin, latijns en bachata van eigen bodem.

We willen graag onze radio-omroep vergroten en nog kenbaar maken. We zullen blijven werken aan onze radio-omroep met veel meer luisteraars.

Duizendmaal dank aan alle volgers, vooral blijven liken en delen. Op naar de volgende duizend volgers!

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.