NIRO Legacy viert zijn eigen NIRO Legacy and friends tegen Creators FC

Afgelopen 5 juli 2023 vond de wedstrijd tussen NIRO Legacy and friends en Creator FC plaats op het terrein van SV Den Hoorn. De wedstrijd stond in het teken van sportiviteit, plezier en natuurlijk een goed doel. Alle opbrengsten gingen namelijk naar Stichting Fofana. Fotograaf van Delft Op Zondag; Koos Bommelé was hier aanwezig samen met de nachtburgemeester; Leo Quack, maar ook Juraini Ferary namens Omroep Juraini en het Mediaplein van De Ruimte in Delft en samen met zorgmanager; Nicole Scheepers.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.