Als het aan Herman Dummer ligt zal Juraini muziek draaien tijdens de Dutch Media Week in Hilversum

Na afgelopen jaren rondgereisd van Nootdorp naar Hilversum voor een eventuele samenwerking dat het eenmaal gelukt is, is Juraini een jaar verder (10 juli 2023) verrast met een mail van Herman Dummer om weer naar Hilversum af te reizen om muziek te draaien tijdens de Dutch Media Week in Hilversum, in andere woorden; in een zeer prachtige mediastad in Hilversum.

Tot slot is het pas op maandag 2, dinsdag 3 en donderdag 5 oktober 2023.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.