Juraini Ferary wilt film uitbrengen over zijn leven, tot nu toe werkt Juraini hard aan zijn eigen film

Als het ligt aan Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan, krijgt hij hopelijk binnenkort een eigen film over zijn leven, dat dit later ook in elke bioscoop te zien zal zijn. Hoe cool is dat! Op zijn zoektocht kwam hij in contact met Rob Overgaauw, die oprichter is en producent, maar met een vraagteken zal het contact ook meteen weer beëindigen, want Juraini wilt dit alleen doen en het was alleen bedoeld voor een advies. Juraini heeft tenslotte een eigen camera, waar hij dit gaat filmen, bewerken of editen en versturen naar Pathe en naar andere bioscopen en televisieproducties.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.