Radio Gemiva feliciteert Juraini

Radio Gemiva is het radiostation van Gemiva en is overal online te beluisteren. Vanaf oktober 2018 is de zender ‘in de lucht’. De radio crew zendt iedere woensdag en vrijdag ‘live’ uit vanuit een professionele studio op het terrein van Swetterhage in Zoeterwoude-Dorp. Er is een ochtend- en een middaguitzending.

Op woensdag 26 juli 2023 was er feest in de studio! DJ Juraini van Radio Gemiva is aankomende vrijdag 28 juli 2023 jarig en vierde het vandaag op woensdag 26 juli 2023 alvast. Caribbean Party Time!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.