Kim Holland keert terug op Juraini Radio, maar onder de nieuwe naam Club-Juraini FM

Kim Holland, echte naam Yvonne Meulendijk-van Zelderen, is een Nederlandse ex-pornoactrice, filmproducent, internet publiciste en columniste uit Den Haag. Daarnaast is zij sinds enkele jaren werkzaam als zelfstandig coach op het gebied van relaties en seks.

Als het lijkt aan Kim Holland, keert Holland terug op Juraini Paradise Radio ”We gaan weer beginnen, ik laat weer van me horen”. De meeste zullen misschien wel zeggen, wat je verder met Kim Holland ga doen? Of je een kans maakt op een gratis film met Kim Holland, dit zijn de meest veelgestelde vragen aan iedereen, waar Juraini op momenteel geen antwoord kan geven, maar wie weet komt er een mogelijke kans.

Eerder was Holland ook bij Juraini Paradise Radio geweest, maar toen was het bij Het koffiehuys van Juraini, een koffiecorner op de kamer van Juraini via stream op afstand.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Juraini TV Produkties en Kim Holland Coaching.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.