Partij van Juraini komt na lange jaren op voor Nederland

Per ingang van donderdag 3 augustus 2023 wilt Juraini Ferary (30) met een verstandelijke beperking namens Partij van Juraini samenwerken met de verschillende raadsgriffies van andere dorpen en steden om digitaal, vanuit huis, vergaderstukken aan te bieden. Zo wilt Juraini in alle rustige woonwijken meer cameratoezicht en ook in de binnenstad tegen maatregelen tegen criminaliteit, dus nu vooral ook op jongeren en jongvolwassenen. Hier kunnen wij dus beter de dader of verdachte oppakken van een strafbaar incident.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.