Juraini Ferary in gesprek met NPO over De Raini Show op TV

De Raini Show (DRS) is een Nederlands online platform met livestream via YouTube, onder de naam Juraini TV en een 24 uurs non stop radioprogramma van Juraini Radio Groep en De Raini Show is elke woensdag en donderdagavond om 19.00-21.00 uur of wel tot 22.00 uur te zien op YouTube (als we bekende mensen kunnen benaderen) en wordt in het bijzonder opgezet voor en door mensen met en zonder verstandelijke beperking die sinds 7 juni 2023 via stream op afstand wordt uitgezonden op de YouTube kanaal van Omroep Juraini.

De presentatie is in handen van Juraini Ferary, naar wie het programma ook vernoemd is, maar dit doet hij met Maico Reule en Joury van den Bos.

De Raini Show wordt geproduceerd door Juraini TV uit Nootdorp. Het programma wordt zelf vanuit huis opgenomen bij Ipse de Bruggen op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp.

Daarnaast is Raini Muziekfeest van vrijdagavond tot zaterdagavond een muziekspektakel van De Raini Show. Het wordt uitgezonden via stream op afstand op YouTube, waar Raini Muziekfeest in handen is van Joury van den Bos.

Raini Muziekfeest wordt geproduceerd door De Raini Show uit Nootdorp. Het programma wordt opgenomen op Cadmiumgeel 8 in Zoetermeer.

Per 7 augustus 2023 is Juraini Ferary, via de mail, in gesprek met NPO, AVROTROS of RTL Nederland om dit te laten uitzenden in de televisiewereld.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.