Juraini Ferary win twee tickets voor Het Grote Zomerfeest van Nederland

Juraini Ferary (30) met zijn verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan en een eigen 24 uurs non-stop internetradiostation, genaamd; Club-Juraini FM runt, won afgelopen maandag 7 augustus 2023 twee tickets voor Het Grote Zomerfeest van Nederland, waar het in Scheveningen wordt gehouden.

Afgelopen zaterdag 5 op zondag 6 augustus 2023 konden de inwoners van Delft in de Delftse krant lezen en zien welke bekende zanger op de foto wordt door; Charles van Harling geïnterviewd, waarna Juraini de vraag heeft beantwoord.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.