Juraini bijwoont de informatieoverleg Jazz Festival Delft

DELFT – Jazz Festival Delft is een festival in Delft, waar Jazz muziek aan verschillende worden afgespeeld en niemand minder dan Bram Stoeken is de voorzitter hiervan.

Afgelopen donderdag 17 augustus 2023 vond er een informatieavond plaats over de aankomende Jazz Delft, met daarin dat de Jazz Festival voor Juraini op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2023 is. Ook Juraini was hier op de informatieavond betrokken.

Ieder jaar zit er weer muziek in Delft in het laatste weekend van augustus. Onze prachtige historische stad vult zich die dagen met pakkende ritmes. Relaxed, funky, met een ‘latin touch’ of ‘bluesy feeling’, feestelijk of vol knetterende energie? Het is allemaal op korte afstand van elkaar te vinden. Helemaal gratis en voor iedereen!

Doordat Juraini Ferary met zijn verstandelijke beperking een eigen 24 uurs non stop internetradiozender heeft, krijgt Juraini ook een eigen e-mailadres van Jazz Festival Delft.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.