Maak kennis met Partij van Juraini

      Geen reacties op Maak kennis met Partij van Juraini

Partij van Juraini is een van de grootste politieke partijen, die opgericht werd door; Juraini Ferary met zijn verstandelijke beperking, die zijn beperking verder niet in de weg laat staan. De partij staat voor een Nederlandse samenleving met en zonder beperking, maar ook wat er op dit moment speelt in Nederland. Een samenleving waar iedereen kunnen meedoen: jong of oud, man of vrouw. Wij geloven dat je echt vrij bent als we dat ook samen zijn. Dat iedereen gelijke kansen krijgt. Mensen helpen die het nodig hebben. Wij laten iedereen vrij, maar niemand vallen.

Wij willen zorgen dat meer geld naar de zorginstelling gaan
Dat Juraini een eigen woonpaleis krijgt met 24 uurs begeleiding
Een sportcentrum met regionale aantrekkingskracht voor sporters met een beperking en dat mensen grote sportevenementen kunnen blijven organiseren

Voor wonen willen we snel nieuwe woningen bouwen met een eigen horecagelegenheid, waar je lekker koffie kunt drinken.

Voor de veiligheid willen we meer politieagenten op straat hebben en meer handhavers/toezichthouders en ook cameratoezicht in iedere woonwijken, cameratoezicht in binnenstad van verschillende dorpen en steden maar ook om te zorgen dat mensen met een verstandelijke en ouderen zonder beperking zich veilig voelen.

Voor de sociale zekerheid willen we betaalbare zorg.

Voor basis- en voortgezet onderwijs willen we meer basisscholen en voortgezet onderwijs meer speciaal onderwijzen.

Voor de energie willen we lagere energiekosten weer.

Tot slot willen we meer fietstaxi’s, zoals;
Meer city shuttle
Meer wijkbussen

Via deze weg komt de fractieleider; Juraini Ferary, namens Partij van Juraini zelf met een nieuwe idee, want Juraini wilt zelf, voor zijn 30-jarige leeftijd, geen speeltuin meer, maar een grote tuin in de wijk of woonwijk met speeltoestellen en horeca.

Donatie geven? Dat kan! Vriendelijk bedankt. https://steunactie.nl/actie/partij-van-juraini/-15953

Om ook op mij te stemmen, kunnen jullie ook een donatie geven.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.