Juraini heeft het Delftse Beursvloer gemist, Wilma Broeseliske heeft Juraini niet uitgenodigd

Afgelopen dinsdag 12 september 2023 vondt er bij RODI Media-ZH een nieuwe editie van de Delftse Beursvloer plaats, waar de Beursvloer al ruim 10 jaar het evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid, waar Juraini Ferary (30) met een verstandelijke beperking, die een eigen radiostation heeft er niet bij was, maar wel Brian van Leeuwen van Delft On The Move. Juraini kondigt voortaan ´´als het weer georganiseerd wordt, komt Juraini met de politie en burgernet team, wilt hij aan Wilma Broeseliske laten weten.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.