Omroep Juraini komt met Juraini Radio In Concert

Grand Café Verderop was een afkomstig Antilliaanse Grand Cafe aan de rand van het centrum in het sfeervolle gebouw van de Vrije Akademie en op loopafstand van het centraal station. Het café was geschikt voor lunch, diner, borrels en feesten.

Plein 11 is meer dan een nieuwe belevenis in hartje Delft, die Grand Cafe Verderop vervangt. Plein 11 is de nieuwe hotspot op de Beestenmarkt voor jong & oud!

Club-Juraini FM |Omroep Juraini, die nieuw groeiend internetradiozender en zelforganisatie dat uitzendt sinds 1 juli 2023 en dat het speciaal gericht is op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen, maar ook voor iedereen die het gewoon leuk vindt om ernaar te luisteren komt elke maand met Juraini Radio In Concert, waar Roley Zoetrum (Directeur bij Plein 11) erg enthousiast hierover reageert.

Plein 11 is meer dan een nieuwe belevenis in hartje Delft, waaronder; Roley Zoetrum de gezellige sfeer meebrengt vanuit Curacao.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.