Geen Kim Holland met de heftige storm

Helaas moest Kim Holland de radioshow op Plein 11 in Delft afzeggen vanwege de heftige storm van de afgelopen week. We begrijpen dat het voor veel luisteraars teleurstellend is, maar we hopen dat we de show op donderdag 9 november 2023 vanaf 16.00 uur kunnen laten doorgaan. De locatie is nu bij cocktailbar Luna op de Markt 69 in Delft.

Kim Holland is een voormalige pornoactrice die in de afgelopen jaren haar carrière heeft veranderd. Ze heeft nu een radioshow met DJ Juraini bij cocktailbar Luna op de Markt 69 in Delft. In de show deelt Kim haar verhalen, ervaringen en tips. Het is een kans om met haar op de foto te gaan, haar te ontmoeten en met haar te praten over wat er allemaal in haar leven gebeurt, ondertussen ook met elkaar wat drinken.

We kijken er dan ook erg naar uit om Kim Holland te horen in deze radioshow met DJ Juraini. Kom ook langs om de show te bekijken. Mis deze kans niet om Kim Holland live te zien.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.