Kim Holland komt nu op donderdag 9 november

Het is alweer enige tijd geleden dat ik de mensen van Club-Juraini FM | Omroep Juraini heb kunnen verwelkomen in Delft. Toen de heftige storm voorbij was, vond ik het erg jammer dat ik niet bij hun radioshow kon zijn op 2 november 2023. Gelukkig is de kans meer dan reëel dat ik donderdag 9 november 2023 bij cocktailbar Luna aan de Markt 69 in Delft voorbij kan komen om de radio show van Club-Juraini FM | Omroep Juraini over te doen.

Het radioshow is voor iedereen toegankelijk, dus kom allemaal naar Delft en geniet van de show. Tijdens de radioshow zal ik jullie vermaken met mijn verhalen, mijn muziekkeuzes en natuurlijk zal er ook tijd zijn om met mij op de foto te gaan. Kom allemaal en laat je verrassen door mijn verhalen en muziek.

Dus mark je agenda, want donderdag 9 november 2023 van 16.00 uur tot 18.00 uur ben ik bij cocktailbar Luna aan de Markt 69 in Delft bij Club-Juraini FM | Omroep Juraini. Hopelijk heb ik jullie dan allemaal kunnen verwelkomen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.