Feesten en Partijen

Wat vinden wij belangrijk

Ieder Familie tot Vrienden van Juraini is uniek, met zijn eigen behoeftes, voorkeur en mogelijkheden. De Echte Vriendenbureau wil zo goed mogelijk tegemoetkomen aan de persoonlijke wensen en vragen van Familie/Vrienden van Juraini, hoe groot of die ook zijn. Waar het gaat is dat De Echte Vriendenbureau zijn keuzes kan maken en invloed heeft op zijn leven en de omgeving waarin hij/zij zich bevindt.

Carribean Brassbands

Caribische Brassband is een Antilliaanse/Arubaanse Brassband. U kunt terecht voor een verjaardag en/of alle andere soorten mogelijkheden. we zijn er voor jongeren, volwassenen, iedereen bereikbaar. Daar voel jij je thuis, bij je eigen vrienden. Dat bepaalt het denken en doen bij De Echte Vriendenbureau.

Uitgaan

Ook Vrienden van Juraini die van uitgaan houden, zitten goed bij De Echte Vriendenbureau. Er zijn in cafés verschillende gelegenheden om met vrienden lekker bij te kletsen of een potje te pokeren, kaarten of te darten. Daar voel jij je thuis, bij je eigen vrienden. Dat bepaalt het denken en doen bij De Echte Vriendenbureau.

Op Stap met De Echte Vriendenbureau

Hebben jullie net als Familie/Vrienden van Juraini zin om Op Stap met De Echte Vriendenbureau te gaan. Uiteraard kunnen wij dan Boulevard op Kijkduin, Scheveningen speciaal voor jullie regelen.

Antilliaanse Feesten

Antilliaanse Feesten is een jaarlijks terugkerend muziekfestival in augustus in Hoogstraten, België. We zijn er voor Nederlandse en Antilliaanse mensen. Echte Vrienden van Elkaar. Dat bepaalt het denken en doen bij De Echte Vriendenbureau.

Jeffrey Video

Jeffrey Video is een van de Antilliaanse Foto en Video Produktie van De Echte Vriendenbureau. U kunt terecht voor een verjaardag en/of alle andere soorten mogelijkheden. We zijn echter voor bruiloften – doopviering – eerste communie – kinderfeesten – suprisefeesten – volwassenfeesten en alle activiteiten. Daar voel jij je thuis, bij je eigen vrienden. Dat bepaalt het denken en doen bij De Echte Vriendenbureau.