Figurant in GTST

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit een warm eiland Curaçao. Hij heeft een matig verstandelijk beperking. Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daarnaast heeft Juraini ook in 2019 zijn eigen Echte Vriendenbureau opgezet.

Sinds november 2020 maakt Juraini telefonisch contact met de producenten van Goede tijden, slechte tijden bij EndemolShine Nederland. Ook is de producenten van Goede tijden, slechte tijden al op de hoogte van de komst van Juraini.

Goede tijden, slechte tijden, vaak afgekort tot GTST, is een Nederlandse soapserie die sinds 1 oktober 1990 wordt uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 4.

Inmiddels staat Juraini Ferary ingeschreven bij B&F Casting en zullen jullie Juraini vaker als vaste figurant terugzien in Goede tijden, slechte tijden.

Helaas kan Juraini niet acteren met Edwin Jonker als Richard van Nooten, want Juraini kan o.a niet de alle scripts niet onthouden. Verder wenst Juraini wel dat hij de tegenspeler wordt van Ludo Sanders.