25 februari 2024

Juraini Radio

Juraini Radio werd door Juraini Ferary opgericht. Juraini Radio is een wereldwijd zelfstandige internetradiostation voor heel Nederland, dat uitzendt sinds 2 maart 2020.

Het station draait vooral urban muziek, latin en latijns-muziek. We maken 24/7 bijzondere online non-stop radio muziek.

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Muziekstijlen die op Juraini Radio te horen zijn naast de mainstream R&B, Hip Hop en latin en latijns-muziek.

Voor wie?

De radioprogramma’s wordt door Juraini zelf gemaakt die dol is op muziek en het leuk vind om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren.

Begeleiding

Juraini maakt zelf de playlists, bedient de muziekcomputer en interviewen gasten.

Het gebouw en de omgeving

Vanuit zijn eigen slaapkamer zendt hij 24/7 per dag en 7 dagen per week uit. Het gebouw staat tijdelijk op De Doelen 11 van Brasserskade 4 in Nootdorp. Juraini RadioFM is overal wereld en online voor iedereen te beluisteren.

Juraini versterkt ook Radio Gemiva

Radio Gemiva is het radiostation van de zorgorganisatie; Stichting Gemiva en is net als Juraini RadioFM overal online te beluisteren. Radio Gemiva wordt gerund door mensen met een verstandelijk beperking vanuit een professionele studio op Swetterhage in Zoeterwoude-Dorp, waar Juraini Radio Gemiva als een radiocrew versterkt. Hier is verder op iedere woensdag en is Radio Gemiva verder iedere woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot met 15.00 uur live te beluisteren op de Radio Gemiva.nl, Online Radio Box, JUKE van Talpa Radio en op de Radio Gemiva app, die je via Google Play Store kunt downloaden.