Radio Gemiva

Radio Gemiva is het radiostation van Gemiva en is overal online te beluisteren. Iedere woensdag en vrijdag zenden we van 10.00 tot 15.00 uur ‘live’ uit vanuit onze professionele studio in het hoofdgebouw van Swetterhage in Zoeterwoude. We hebben een ochtend- en een middagshow. Ook kun je Radio Gemiva iedere avond horen met een gevarieerd avondprogramma.

Radio Gemiva is een online radiostation en voor iedereen te beluisteren. Iedere woensdag en vrijdag kun je van de ‘live’ uitzendingen genieten. Ga daarvoor naar www.radiogemiva.nl, klik op de knop ‘Luisteren’ en je kunt de uitzendingen meteen volgen. Wil je op een ander moment luisteren naar de uitzendingen? Dan kan dat uiteraard ook! Iedere uitzending kun je terug horen wanneer jij dat wilt.

Je kunt ons ook volgen op Facebook. En je kunt inbellen in de radio-uitzending met vragen en verzoekjes. Bel met 071-580 65 47 en we ontvangen je graag live in de uitzending.

Voor wie?

De radioprogramma’s worden gemaakt door cliënten die dol zijn op muziek en het leuk vinden om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Er is voor ieder wat wils: we hebben technische mensen, DJ’s met een vlotte babbel en radiomakers die verslag doen van het Gemiva-nieuws.

Begeleiding

De cliënten van Radio Gemiva maken playlists, bedienen het mengpaneel en de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten. Ze krijgen daarbij ondersteuning van een begeleider. In de wekelijkse redactievergadering bedenken ze met elkaar de onderwerpen voor de uitzendingen.

Komt Juraini ook weleens in de uitzending?

Ja, als het niet zo druk is en het uitkomt wel ja, daarin mag Juraini altijd, in de uitzending praten, over wat hij meegemaakt heeft, dus zeg maar van andere organisatie een nieuwslezer.