Servicepunten van Juraini

”Welkom op de nieuwe pagina van Juraini doet veel dingen”. Met dit pagina is Juraini zelfstandig ondernemer en doet Juraini inderdaad 14 dingen, dus zo heeft hij een eigen vriendenorganisatie, genaamd; Echte Vriendenbureau en heeft hij een eigen koffiekamer, waar je terecht kunt om koffie te drinken. Verder is hij ook Paashaas, Sinterklaas en Kerstman als zijn eigen De Juraini Entertainment, De Juraini Pietencentrale en Juraini-Ferary Kerstman.

Boodschappendiensten

Ik voorzien hij in de weekenden voor zijn klanten van vrijdag tot zondag door hen bestelde boodschappen die niet in staat zijn zelf boodschappen te doen. Hij vindt het ook leuk om boodschappen voor jullie te halen en uit te sorteren, maar ook af te leveren bij hen klanten en/of contact met ze te hebben.

Meezing Vrijdag

Ook doet Juraini sinds kort aan meezing vrijdag en zondag op de Tiktok App en zal hij later posten op zijn instagram account van ”Echte_vriendenbureau”. Dus op vrijdagmiddag en zondagavond begin je je weekend extra goed met de allerlekkerste meezingers van de Nederlandse bodem, maar dan nogmaals via de Tiktok App.

Maandborrel

Ook per ingang vanaf mei tot september 2019 organiseert Juraini zijn maandborrel bij Lunchcafé Healthy & Happiness aan de Brbantse Turfmarkt 61 in Delft. Dit is een nieuw, gezellig netwerkborrel en onderdeel van Echte Vriendenbureau voor en door familieleden/kennissen en vrienden van Juraini en het wordt georganiseerd door; Juraini zelf. Dit gebeurt in samenwerking met Raymond van den Berg. Ook heeft dit als doel: nieuwe mensen ontmoeten, met andere familieleden/kennissen en vrienden van Juraini praten en natuurlijk ook drankje doen met Juraini. Dit is een plek waar familie/kennissen en vrienden van Juraini terecht kunnen voor een kopje koffie of thee, frisdrank/bier of wijn, een gezellig praatje. Daarnaast ook in ander woorden is In de Kroeg met Juraini een ontmoetingsplek voor en door familieleden/kennissen en vrienden van Juraini.

ZFM Zoetermeer

Daarnaast is Juraini Late Night begin mei 2019, net als de voormalige RTL Late Night een Nederlands Praatprogramma, maar… Sinds kort per zaterdag 11 mei 2019 iedere zaterdag op de Lokaal Omroep van Zoetermeer (ZFM) te beluisteren. ZFM is te zien via streams en televisie kanalen van Ziggo Haaglanden (kanaal 42), KPN/XS4ALL/Telfort (kanaal 1419), Vodafone (kanaal 737).

Vanaf donderdag 15 augustus 2019 presenteert Juraini zijn eigen wekelijkse show, genaamd; De Juraini Talkshow op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer zelf. Dit is nieuw, gezellig talkshow, waar acht gasten aan tafel centraal staan. Met hen praat Juraini onder andere over Feesten en Partijen, Entertainment en Ondernemerschap.

Inloopcentrum van Juraini

Inloopcentrum van Juraini is een nieuw, gezellig ontmoetingscentrum in het hartje van Delft, waar de andere deelnemers ook centraal staan. Op deze ontmoetingsplek kom je tegen eigen betaling voor een kopje koffie/thee en een praatje. Je kan ook de tijdschrift krant lezen. Vooral met elkaar praten en naar elkaar luisteren is waar onze gasten zich prettig bijvoelen.

Een dagdelen per week kun je binnenlopen, een kop koffie/thee drinken tegen eigen rekening, een praatje maken, een krantje lezen of even iets doen op de computer. Op de dagdeel zijn er 3-4 barkeepers van Healthy & Happiness aanwezig om je te ontvangen. De sfeer in de Inloopcentrum van Juraini is goed en ongedwongen. Je kunt ook zomaar even zitten en uitrusten.

Even binnenlopen bij de Inloopcentrum van Juraini biedt een kans om er even uit te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen. Vaak is de coördinator Juraini Ferary aanwezig. Met haar kun je ook even spreken, zo maar even, of ook over een probleem waar je mee rondloopt.

Juraini Radio

Juraini Ferary laat zijn verstandelijk beperking verder niet in de weg staan en woont met veel plezier op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer. Hij runt 24 per dag en 7 dagen per week zijn eigen 24/7 internetradio met de naam ‘Juraini Radio’. Juraini Radio is jouw online internetradio en is overal online voor iedereen te beluisteren. 24/7 per dag en 4 dagen per week kun je van de internetradio genieten, waar alle luisteraars centraal staan.

Juraini Ferary laat zijn verstandelijk beperking verder niet in de weg staan en woont met veel plezier op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer. Hij runt vanaf maandag 18 november 2019 en dan elke maandag vanuit zijn studiokamer in Zoetermeer Landpark Radio van Landpark Assisië (Onderdeel van collega-zorginstelling; Stichting Prisma) uit Biezenmortel. Landpark Juraini Radio is muziek voor iedereen en die horen wil! We staan er voor mensen met en zonder verstandelijke beperking. 24/7 per dag en 1 dag per week kun je van de internetradio genieten, waar alle luisteraars centraal staan.

De Raini Show

Raini geeft Antwoord is een Nederlands praatprogramma dat sinds 2020 iedere donderdag jou talkshow van 19.00 tot 21.00 uur vanuit woonvoorziening; Langeberg 28 in Zoetermeer is en dat het op Ipse de Bruggen TV wordt uitgezonden. 

De show wordt daarnaast geproduceerd door Juraini Ferary Produkties uit Zoetermeer. Het programma zelf word opgenomen op de woonvoorziening Langeberg in Zoetemeer.