Vrijwilliger worden

Juraini-Ferary Diensten is een van de grootste dienstenverlening die opgericht werd door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking, die zijn beperking verder niet in de weg laat staan, die veel bedrijven helpen of politicus.

Wij zijn altijd per direct opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Mocht je interesse hebben om Juraini-Ferary Diensten te versterken, stuur dan gerust even een mailtje naar: vrjwilligerswerk@juraini-ferary.nl

*Directiesecretariaat– Als Directiesecretaresse ben je het eerste aanspreekpunt van Juraini. Je beheert verder dus ook de agenda van Juraini en verzorgt dus zijn planning van dag tot dag.

*Adviseur- Adviseur is iemand die adviezen geeft aan elkaar.

*Secretariaat– Als secretariaat ben je het eerste aanspreekpunt en verwerk je de inkomende telefoontjes, e-mail en post. Doordat jij de inkomende communicatie afhandelt, kunnen medewerkers en directie zich focussen op hun taken.

*Communicatieadviseur– Een communicatieadviseur is iemand die een organisatie adviseert op het gebied van de interne en (vooral) externe communicatie.

*Vrijwilligers coördinator- Een vrijwilligers coördinator is iemand die verantwoordelijk is voor om andere vrijwilligers aan te nemen en het organiseren voor een vrijwilligersfeest

*Eventcoördinator- Een event coördinator is iemand die verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van evenementen, denk hierbij aan onze Juraini-Ferary Diensten.

*Persvoorlichting- Een persvoorlichting is iemand die verantwoordelijk is voor de journalisten, persfotografen en mediaredacties, die verder ook contact met ze hebben.

*Fanclub leden- Een fanclub bestaat uit een aantal personen die samen één groep vormen. Deze groep bestaat vooral uit fans van een bepaalde persoonlijkheid van Juraini-Ferary Diensten in samenwerking met de Echte Vriendenbureau.